Мішалка для лагун купити

Дізнатись детальну інформацію

 

Мішалка для лагун купитиМішалка для лагун (купити) використовується на свинарських фермах, де є постійне скупчення гнойових мас. Сьогодні в Україні існують спеціальні гнойові сховища, які знаходяться на віддалених ділянках, за фермою. Їх призначення - утилізація гнойових мас з фермерського господарства з подальшою переробкою для удобрення грунту.

Компанія НПК "Биоресурс" пропонує Вам співпрацювати на взаємовигідних умовах. Якщо Ви скотовід, і Ви щодня стикаєтеся з проблемою утилізації гною, Вам необхідний, по-перше, фекальний насос, а по-друге, мішалка для лагун, купити і те й інше обладнання можна у нас.

Для чого потрібна мішалка для лагун (купити терміново)? Дане обладнання призначене для поділу густої та рідкої фракції. Таким чином, послід відділяється від рідини і перекачується наприклад, в інше місце, де потрібно удобрити грунт. Також такий міксер має ще одну функцію - перемішувати гнойові маси, запобігаючи їх затвердіння.
Мішалка для лагун (купити недорого) існує в продажу декількох видів. Найпопулярніший вид - використання міксера (мішалки) від приводу трактора. Такий варіант використання мішалок ідеально підходить тим фермерам, якщо гноєсховище знаходиться далеко від ферми, і немає можливості її підключити до мережі. Використання мішалок з електричними двигунами також передбачено, якщо Ви перемішуєте гній недалеко від ферми.
На думку багатьох тваринників, найефективнішим способом є використання мішалки для лагун (купити) безпосередньо від приводу трактора. Такий варіант перемішування забезпечить кращий ефект при подрібненні і відділенні гнойових фракцій, так як навісний міксер, прикріплений до трактора, здатний перемішати гній на більшій відстані, ніж зі звичайним приводом від мережі.

На Ваше фермерське господарство потрібна мішалка для лагун (купити швидко)? Ви можете вибрати і придбати будь-яку вподобану модель.