Мішалка електрична горизонтальна

Дізнатись детальну інформацію

Мішалка електрична горизонтальнаМішалка електрична горизонтальна застосовується для перемішування, згущення або гомогенізації промислових чи комунальних відходів, рідин і стічних вод. Даний вид мішалки ще називають міксером по тій причині, що прилад своїми рухами не дає масам загуснути, рівномірно розподіляючи їх по всій поверхні. Такі мішалки використовують в комунальному та сільському господарстві, де існують проблеми з подрібненням і переробкою відходів (фекалії, стічні води, шлами і т. д.). Такий предмет просто необхідний для нормальної роботи каналізації та стоків.

Компанія НПК «Биоресурс» займається продажами і постачанням утилізуючого обладнання для підприємств. Наша продукція дуже затребувана у всіх регіонах України. Вам потрібна мішалка електрична горизонтальна? Цей прилад без клопотів Ви зможете придбати у нас.

Як відомо, промислова сфера в будь-якій країні, як і інше виробництво, потребує обладнання, яке б полегшило процес перемішування та перекачування рідин. Мішалка електрична горизонтальна набагато полегшить такі технологічні процеси, переробляючи і утилізуючи різні рідкі відходи (відходи від харчової промисловості, від цукрових і молочних комбінатів, відходи від скотобійних заводів, гній і інші рідини).

Для чого застосовується мішалка електрична горизонтальна? В першу чергу, мішалка використовується щоб прискорити процеси теплообміну і масобміну перекачуваних рідин, і, найголовніше, щоб уникнути утворення опадів на дні і кірки на поверхні. Мішалки поділяються на кілька підвидів, які використовуються по виду їх призначення.
В інтернет-компаніях ми можемо зустріти заглибні, лагунні і щілинні мішалки (міксери) для гною, а також міксери і плаваючі мішалки, які працюють від приводу трактора. Звісно ж, мішалка електрична горизонтальна також користується чималою популярністю серед інших видів мішалок. Їх головне призначення - постійно підтримувати відхідні маси в рідкому стані для подальшої можливості їх перекачування.

Вам терміново потрібна мішалка електрична горизонтальна? Ви можете залишити Ваше замовлення у нас прямо на сайті, або зателефонувавши по телефону адміністратору нашої фірми.