Шнековий прес сепаратор

Дізнатись детальну інформацію

Шнековий прес сепараторШнековий прес сепаратор виконує функцію механічного зневоднення, виконує розділ твердої фракції від рідкої. Такий прес використовується в сепарації гною, зневоднення відходів від харчової, м'ясної та спиртової промисловості. Незважаючи на простоту пристрою, прес виконує кілька важливих функцій, через які він є незамінним помічником в промисловості і сільському господарстві.

Компанія «НПК Биоресурс» доставить для Вас потрібне обладнання по пресуванню, перемішуванню і перекачуванню густих і волкнистих відходів. Якщо Вам знадобився шнековий прес сепаратор, ми зможемо Вам доставити цей агрегат безпосередньо на Ваше підприємство.

Відомо, що на великих фермах існує щоденна потреба - прибирання гною після корів, свиней і коней. Таку роботу давно перестали виконувати вручну, так як це досить неприємна праця. Для того, щоб фермерське господарство повноцінно обслуговувало свою худобу, були розроблені спеціальні гнойові сховища, в які утилізують всі відходи від тварин. Шнековий прес сепаратор призначений розділяти рідку фракцію від твердої, тим самим дозволяючи збирати тверду фракцію і утилізувати її.
Завдяки спеціальним мішалкам для гною, тепер гноєсховища повністю забезпечуються безперервним помішуванням фракцій, що не дозволяє масам затвердівати, а завжди зберігати рідкий вигляд. Шнековий прес сепаратор призначений відокремлювати рідину від твердих волокон, які можна повторно використовувати, або утилізувати. У його основної частини є сітковий фільтр, який затримує густі і тверді волокна, виводячи непотрібну вологу.
У нашій компанії Ви зможете придбати все для того, щоб максимально автоматизувати процеси переробки і викачування відходів Вашого виробництва. У нас регулярно закуповують насоси фекальні, мішалки гнойові, поїлки та сепаратори. У нас також Ви можете придбати шнековий прес сепаратор.

У наш час досить важко знайти хорошу і надійну компанію, яка забезпечила б Вас надійним обладнанням. Купити шнековий прес сепаратор за вигідними цінами сьогодні можна у нас.