Занурювальні мішалки ціна

Дізнатись детальну інформацію


Занурювальні мішалки цінаКрім лагунних помп і аераторів для перемішування рідких гнойових мас часто використовуються занурювальні мішалки. Ціна таких мішалок найчастіше є набагато нижчою, ніж ціна інших агрегатів з подібним принципом роботи. Гній – маса часто неоднорідна, така що містить крім рідини багато домішок у вигляді твердих частинок. Тому для роботи з ним потрібне особливо потужне і зносостійке обладнання. Занурювальні мішалки (ціна доступна) тут підходять якнайкраще. Агрегат повністю занурюють в масу гною, яка в свою чергу є неймовірно агресивним середовищем. Дуже важливо, щоб лопаті, леза та інші частини механізму були виготовлені з матеріалу, стійкого до агресивних хімічних впливів. Як показує практика, найкраще тут підійде високоякісна нержавіюча сталь.

Компанія «БІОРЕСУРС» пропонує чудові за своїми характеристиками і якістю занурювальні мішалки, ціна яких, тим не менше, дуже демократична.

Ціна занурювальних мішалок хоч і лояльна, все ж може бути теж вищою або нижчою. Якість збірки агрегату і окремих його складових, заявлені виробником показники потужності і продуктивності, собівартість виробництва можуть сильно вплинути на вартість тієї чи іншої мішалки. Часто мішалки оснащують лезами для подрібнення твердих домішок і згустків в гнойовій масі. Наявність або відсутність лез теж може впливати на ціну занурювальних мішалок. Також дуже важливо, як здійснюється живлення агрегату. Є мішалки, що працюють на рідкому паливі (дизель, бензин) і електриці. Найдешевші по живленню – електричні, хоча дизельні та бензинові при правильній експлуатації теж можуть споживати паливо економно.

У нас на занурювальні мішалки ціна одна з найбільш лояльних в Україні. Щоб зробити покупку мішалки, телефонуйте!