Сепаратор Cri Man Україна

Дізнатись детальну інформацію

Сепаратор Cri Man УкраїнаСепаратор Cri Man Україна є надійним і економічним помічником для будь-якого скотаря або фермера. Цей пристрій багатофункціональний і практичний в інтенсивному використанні, в будь-яку пору року. Без шнекового сепаратора Ви не зможете досягати високі позначки продуктивності, у Вас постійно не вистачатиме часу на більш важливі справи.

Для того, щоб розвантажити і без того зайнятих фермерів, які багато і важко працюють, підприємство «Біоресурс» розробило ряд одиниць обладнання, яке полегшує ручну працю людини, повністю або частково автоматизуючи його. Сепаратор Cri Man Україна - ось те, що Вам потрібно.


Сепараторний насос за допомогою потужних шнеків відокремлює рідку фракцію від твердої. Використовуючи такий насос Ви з легкістю відокремте рідкі маси від твердих, наприклад, макуха, гній, жом, картопляна пульпа і багато іншого - будуть складати дві окремі маси: відкачати рідину і розсипчасту тверду масу. Таке пристосування, як сепаратор Cri Man Україна дуже рідко ламається і з його допомогою можна досягти хороших результатів.
Ви бажаєте якісно утилізувати стоки або відходи від виробництва? Тоді Вам потрібно придбати автоматичне обладнання, яке змогло б якісно справлятися зі своїми обов'язками. Замініть ручну працю на автоматику, придбайте сепаратор Cri Man Україна.
Щоб відокремити жом або гній від води, Вам знадобиться потужний прес, який виконає це завдання швидко і якісно. Ручні пристосування тут не допоможуть, тому потрібно озброїтися чимось потужним. Сепаратор Cri Man Україна допоможе Вам здійснити ту масу неприємної роботи, яка Вас дуже стомлювала раніше.

Заощаджуйте Ваші ресурси сил, електроенергії та води, купивши якісний і потужний сепаратор Cri Man Україна.