Насос для гнойових стоків

Дізнатися детальну інформацю

Насос для гнойових стоківДля тваринницьких ферм, де вирощується велика кількість худоби, особливо важливим є  влаштування системи викачки гною та інших відходів їх життєдіяльності. Встановивши насос для гнойових стоків, Ви вже не будете переживати про те, як вручну прибрати за тваринами, яких у Вас не один десяток. Завдяки сучасним і потужним гнойовими насосам, Вам не потрібно буде наймати робітників для прибирання стійл.

Насос для перекачування гною оснащений спеціальними измельчителями, які значно полегшують прохід мас по стокам, подрібнивши попередньо волокнисті і тверді частинки. Вам потрібно купити насос для гнойових стоків? Ви не встигаєте робити іншу роботу, через те, що багато часу йде на догляд за тваринами?

Перестаньте витрачати Ваш робочий час на малоефективну і брудну роботу. За Вас це може зробити сучасний насос для гнойових стоків. Компанія «Біоресурс» подбала про те, щоб фермери і великі тваринники мали можливість повністю адаптувати своє господарство до автоматичного обслуговування і догляду за тваринами.

Для цього ми і розробили насоси з подрібнювачами, насоси фекальні, сепаратори, поїлки, шланги і багато інших корисних деталей і устаткування, які значно звільнять Вас від набридлих трудомістких робіт. Купіть насос для гнойових стоків і в Ваших стійлах буде завжди сухо і відносно чисто.

Кожна тварина має бути забезпечена максимальним доглядом і Ви повинні цьому посприяти. Якщо стійла великої рогатої худоби «потопають» у фекальних відходах, у тварини можуть розвинутися різні хвороби, що може позначитися на якості молока і м'яса. Для того, щоб забезпечити санітарні вимоги і стандарти щодо чистоти і догляду за тваринами, Вам потрібно замовити насос для гнойових стоків.

Ефективне обладнання з викачування і подрібнення, переробки гнойових мас Ви можете придбати у нас. Хорошим вибором на сьогоднішній день став би насос для гнойових стоків від компанії «Біоресурс».