Шиберна засувка для каналізації

Дізнатись детальну інформацію

Шиберна засувка для каналізації
Щоб регулювати і взагалі контролювати потік каналізаційних мас в системі каналізації, була придумана одного разу і активно використовується зараз шиберна засувка. Для каналізації використовується вона в нашій країні і не тільки. Це дійсно важливий елемент системи, без котрого не можна. Бувають засувки такі різні за матеріалом, з якого виготовлені, за розміром і видом конструкції, за способом під'єднання до системи. Ми пропонуємо латунну шиберну засувку для каналізації, обладнану важелем. Важіль хороший тим, що для закриття / відкриття труби досить одного єдиного руху. Бувають засувки зі штурвалом. Вони менш зручні в користуванні, тому такі ми своїм покупцям не пропонуємо.

Чому наша шиберна засувка для каналізації виготовляється з латуні? Адже чавун – більш звичний для такого роду виробів матеріал. Латунь, як і чавун, має достатню міцність, не іржавіє з часом. При тому, вироби з латуні набагато легші по вазі, ніж аналогічні чавунні. Це, насправді, важливо, хоча багатьом може здатися, що ні.

Якщо потрібна шиберна засувка для каналізації, звертатися слід в нашу компанію. У нас для Вас є пречудовий варіант.

Варто звернути увагу, що саме для каналізації шиберна засувка повинна бути під фланцеве підключення і з гумовою прокладкою. Стічні маси містять досить багато рідини, а тому можуть просочуватися крізь щілини, якщо такі є в системі. Герметичність в місцях з'єднань дуже важлива в даному випадку. Хоча для сипучих потоків (не для каналізації) підійде засувка з різьбленням.

Шиберна засувка для каналізації дуже скоро потрапить в Ваші руки, якщо Ви вирішите замовити її в нашій фірмі.