Засувка чавунна 160

Дізнатись детальну інформацію

Засувка чавунна 160Засувка чавунна на 160 градусів є незамінним елементом каналізаційної системи. Засувка каналізаційна шиберного типу є найбільш затребуваною і поширеною серед запірно-регулюючої арматури для каналізаційних трубопроводів. Таке пристосування ідеально підходить для різних автономних систем каналізації. Засувка чавунна з оборотом в 160 градусів може бути виготовлена ​​різних діаметрів для використання в різних системах. Засувка для систем каналізації може мати різні типи підключення. Для сипучих речовин оптимальним варіантом буде різьбове з'єднання, а для рідких середовищ більш надійно використовувати фланцеве з'єднання.

Засувка чавунна 160 - це важливий елемент трубопроводу каналізаційної системи різних типів. Тому можете навіть не сумніватися в необхідності такого пристосування.

Гарна чавунна засувка на 160 градусів за демократичною вартості може бути придбана Вами в підприємстві «Биоресурс». Куплена в нашій фірмі, чавунна на 160 градусів засувка зробить Вашу систему каналізації простий в управлінні, надійної, довговічної і безпечною. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки найкращі елементи для систем каналізації, які здатні зробити термін експлуатації цих систем максимально тривалим. У цьому вже особисто переконалися сотні наших клієнтів, які купили у нас засувку або інше обладнання.

Заходьте на офіційний сайт нашої компанії. Щоб придбати такі деталі, як засувка чавунна. 160 градусів при обороті запчастини дозволять вам керувати потоком рідини по трубопроводу, а також контролювати роботу з трубою. Звертайтеся до нас за телефоном. Щоб дізнатися вартість виробу.