Мішалка занурювальна для гною

Дізнатись детальну інформацію

Гній являє собою далеко не однорідну субстанцію, в якій є частинки різної величини і маси. Найважчі часточки з часом опускаються на дно, утворюючи щільний осад на дні ємності. По верху маси також утворюється більш щільний шар, що зветься гнойовою кіркою. І те, і інше небажано, коли мова йде про гній як про добриво. Гній, який використовується для удобрювання грунту, повинен бути однорідним настільки, наскільки це можливо. Для доведення фекалієвої маси до бажаної консистенції може бути використана занурювальна мішалка. Для гною перед внесенням в грунт важливе ретельне постійне перемішування. В процесі роботи занурювальна мішалка для гною додатково подрібнює великі фракції, що ще більше сприяє однорідності субстанції.

Мішалка занурювальна для гноюДля досягнення бажаного результату, мішалка занурювальна для гною повинна мати достатню потужність. Перемішування фекалій є досить важкою справою через щільність маси, її початкову неоднорідність, наявність поверхневої твердої кірки і так далі. Тільки потужна мішалка зможе впоратися з цим завданням і не вийде з ладу після перших кількох годин або днів експлуатації. Купуючи мішалку занурювальну для гною, потрібно враховувати цей момент, а також звертати увагу на якість виготовлення і складання устаткування. Якісний агрегат витримає інтенсивний режим роботи в агресивному середовищі.

Відмінна за якістю і характеристиками мішалка занурювальна для гною вже дуже скоро може стати Вашою. Купити такий агрегат можна в нашій компанії.

У нашому асортименті представлено й інше обладнання для роботи з гнойовими масами. Мішалка занурювальна для гною та інше обладнання, яке ми можемо запропонувати, відмінно покажуть себе в роботі.