Фекальний насос для ферми

Дізнатись детальну інформацію

Фекальний насос для фермиФекальний насос для ферми - це дуже важливе і затребуване обладнання, яке допоможе Вам ефективно і швидко подрібнити і утилізувати калові маси Ваших тварин. В стійлах тварини має бути завжди чисто і сухо, тому що більшу частину часу теля або корова проводить саме там. Якщо у Вас велике поголів'я ВРХ, то ні Ви, ні Ваші працівники на фермі не будуть бігати з відром і лопатою до кожного стійла для прибирання. Це є неможливим з причини, по-перше, витрати часу, по-друге, в естетичних розуміннях - не всім сподобатися така «робота». Придбайте фекальний насос для ферми, а краще - два, щоб у Вас була хороша і чиста обстановка в кожному стійлі.

Відомо, що якщо тварина чиста і доглянута, то вона буде давати більше молока хорошої якості і жирності. Але, якщо Ви перестанете доглядати за коровами і пустите все «на самоплив», від корови і не чекайте смачного парного молока. У догляд за тваринами входить, в першу чергу, викачка гною, і в цьому Вам допоможе фекальний насос для ферми.

Якщо у Вас тепер недостатньо співробітників на фермі, то ясна річ, ручну чистку в стійлах ніхто робити не буде. Придбайте потужні насоси, які б справлялися з викачування фекалій і без Вашої участі. Поки фекальний насос для ферми робить свою справу, Ви займаєтеся більш важливими справами і підписанням контрактів. Насос досить просто у використанні, так що Ви зможете сміливо купувати його і самостійно розібратися в його роботі. Потрібна допомога в тому, щоб встановити фекальний насос для ферми?

«Біоресурс» - це підприємство, на якому варто купувати техніку і різне обладнання для своєї ферми. У нас Ви зможете купити фекальний насос для ферми, а також інші типи насосів.