Насоси для утилізації відходів

Дізнатись детальну інформацію

Насоси для утилізації відходівНасоси для утилізації відходів - це одне з вкрай необхідних пристосувань на фермах і в умовах заміського будинку або котеджу. Якщо на Вашому виробництві постійно залишаються якісь харчові відходи, наприклад, жмих від переробки овочів і фруктів, або ж у Вас велика ферма, і один насос не справляється з великим об'ємом фекалій і відходів, Вам потрібно придбати кілька насосів. Утилізація відходів від виробництва або після тварин - це проблема номер один, з якою стикається початківець фермер. Вам потрібні насоси для утилізації відходів на ферму, в котедж або на виробництво?

«Біоресурс» пропонує Вам ознайомитися з усіма представленими на сайті насосами, і, можливо, Вам підійде один або кілька їх видів. По крайній мірі, насоси для утилізації відходів у нас завжди є в наявності.

На заводах, які виробляють соки, дитяче харчування або іншу фруктово-овочеву продукцію, завжди залишається жмих (фрукти або овочі, які були подрібнені і відтиснуті). Щоб його грамотно утилізувати, необхідно встановити кілька насосів з измельчителями. Наприклад, насоси для утилізації відходів відмінно б впоралися з таким завданням. Адже їхнє призначення - це подрібнити і утилізувати відходи будь-якого типу. Також насоси з подрібнювачем підійдуть для утилізації фекалій зі стійл ВРХ на Вашій фермі, тому, задумайтеся про таку покупку. Як відомо, ВРХ багато вживає в їжу багато рідини, тому, сеча разом з фекаліями поступово накопичується в стійлах, і за їх очищенням потрібно постійно стежити. Досвідчені фермери вже встановили в своїх свинарниках і корівниках насоси для утилізації відходів, які ділять фекалії і відходи на кілька фракцій. Поділ відходів на фракції (волога і суха фракція) значно полегшує процес утилізації будь-яких відходів.

На Вашу ферму знадобилися нові насоси для утилізації відходів? «Біоресурс» готові забезпечити Вас всім необхідним.