Насос занурювальний для утилізації відходів

Дізнатись детальну інформацію

 

Насос занурювальний для утилізації відходівРідкі відходи, як і звичайну воду, можна перекачувати з одного резервуара в інший за допомогою насоса. Звичайно, насоси для відходів будуть трохи відрізнятися від звичайних водяних своєю будовою, технічними характеристиками, функціоналом, розмірними параметрами. У воді, як правило, немає домішок, великих твердих частинок і згустків. У рідких відходах, таких як, наприклад, стічні води або рідкий гній, часто домішки містяться. Вони можуть зіпсувати насос. Тому тут звичайний водяний насос не підійде, а спеціальний занурювальний насос для утилізації відходів підійде якнайкраще. Такий агрегат має достатню потужність, щоб перекачувати рідини зі складною неоднорідною структурою. Часто в таких агрегатах передбачений також подрібнювач. Він зробить структуру рідини більш однорідною, що позитивно позначиться на ефективності його роботи.

Насос занурювальний для утилізації відходів працює не з поверхні резервуара, а з дна. Тому він так і називається – занурювальний. Його опускають на дно ємності з рідиною, а потім лише підключають до живлення. Забираючи відходи в нижніх шарах, він здатний викачати з резервуара практично все без зміни свого положення.

Насос занурювальний для утилізації відходів за чудовою ціною можна придбати в компанії «БІОРЕСУРС».

Кожному клієнту наша фірма може запропонувати найбільш підходящу модель насоса. З нашим обладнанням не проблема впоратися практично з будь-яким робочим завданням. Ні для кого, напевно, не секрет, що насосів занурювальних для утилізації відходів багато. У кожного агрегату свої особливості, які можуть як допомогти виконанню певного виду робіт, так і зашкодити. Тому обирати занурювальний насос для утилізації відходів потрібно дуже уважно. Зрозуміло, не кожна людина в цій справі спец. Але ми готові допомогти з вибором кожному, хто нашої допомоги попросить.

Якщо у Вас виникли складнощі з вибором занурювального насосу для утилізації відходів, звертайтеся до нас!