Сепаратор для ферми

Дізнатись детальну інформацію

Сепаратор для фермиДогляд за великою рогатою худобою має свої складності. Одна з проблем, які можуть виникнути, - у великій кількості накопичені гнойові маси. Продукти життєдіяльності ВРХ мають неприємний запах, до того ж вони досить токсичні. Зберігати їх довго в одному місці не можна та й не потрібно. Потрібно час від часу позбавлятися від них. Найраціональніший спосіб – придбати сепаратор для ферми і виконувати регулярно переробку гною. Сепаратор розділить масу на суху і рідку складові. Суху можна відправляти далі на компостування, а рідку використовувати як органічне добриво для грунтів.

Хороший сепаратор для ферми стане справжньою знахідкою. Агрегат з високим показником продуктивності зможе справлятися з великими масами гною в короткі терміни. Щоб продуктивність обладнання такого була високою, особливо важливо для великих ферм, де утримується велике поголів'я худоби. Продуктів життєдіяльності тварин на таких фермах може накопичитися багато навіть за невеликий проміжок часу. Чудово, коли є на озброєнні хороший сепаратор. Для ферми він стане вірним помічником в боротьбі з фекаліями.

Сепаратор для ферми з кращими технічними характеристиками купити можна в нашій компанії. Також у нас можна замовити послуги монтажу та обслуговування таких агрегатів.

Про обслуговування сепараторів говорити довго не доводиться. Потрібно тільки сказати, що в цій справі важлива регулярність і своєчасність. Вчасно знайдені дефекти і неполадки можна легко усунути без шкоди для агрегату і тривалої зупинки робочого процесу. Сепаратор для ферми так само потребує сервісного обслуговування, як і будь-яке інше обладнання. Якщо Ви помітили зниження продуктивності або якості роботи, зверніться до нас. Ми в найкоротші терміни з'ясуємо, в чому справа, і допоможемо усунути неполадки.

Сепаратор для ферми, який запропонує Вам наша компанія, обов'язково порадує своєю роботою і довгою службою.