Сепаратор гнойовий

Дізнатись детальну інформацію

Сепаратор гнойовийСепаратор гнойовий - це дуже важливий агрегат в роботі будь-якого тваринницького підприємства. Якщо Ви хочете досягти ідеальної чистоти і відсутності неприємного запаху корів або свинячих випорожнень, швидше за замовляйте таку установку. Корови мають перебувати в максимально чистому і сухому стійлі, щоб її копита не перебували в холодній і брудній рідині. Крім того, Ваші доярки і інші робочі будуть Вам вдячні, якщо сепаратор гнойовий буде постійно викачувати весь гній, який доводилося вичищати їм.

Сепаратор гнойовий має корисні і дуже потрібні функції, він не споживає додаткової води, так як сам очищається після кожного викачування. Рідина, що зібралася, тепер не буде постійно мочити ноги працівникам і тваринам, видаючи сморід. Тепер сепаратор сам буде викачувати весь гній, як тільки це буде необхідно.

Організуйте на Вашій фермі оперативне прибирання гною та інших частинок, які завжди знаходяться в стійлах. Корови - це тварини, за якими потрібно дуже ретельно доглядати, так як вони дають цінний продукт, - молоко. Сепаратор гнойовий зобов'язаний стояти у Вас на підприємстві, якщо у Вас поголів'я худоби перевищує 5-6 одиниць. Вам буде не під силу самостійно прибирати за такими великими тваринами, а наймати робітників - це додаткова витрата. Просто купіть економічний сепаратор гнойовий, який буде стояти недалеко від корівника, не займаючи багато місця.

«Біоресурс» - це надійна організація, яка надасть для Вашого корівника потрібне і дуже корисне обладнання. Хочете замовити на ферму сепаратор гнойовий? Зробіть Ваше замовлення вже зараз і отримаєте хороші пропозиції і знижки.