Сепаратор стоків

Дізнатись детальну інформацію

Сепаратор стоківСтоки виробничі потребують переробки, як би це дивно не було. Такі напіврідкі відходи не можна просто злити в каналізаційну систему. Їх не можна просто десь нескінченно зберігати в зливний ямі, тим більше що у виробництві зазвичай такі відходи накопичуються в дуже великих кількостях. Для переробки використовують різне устаткування, здатне розділити загальну масу на рідку складову і відносно суху. Сепаратор стоків може мати різну пропускну здатність, різну продуктивність. Коли стоків дуже багато, потрібно, звичайно ж, подбати про покупку потужного сепаратора стоків з високою швидкістю роботи. Важливо, щоб можливості установки відповідали або навіть перевищували потреби підприємства. Тоді не буде збоїв в роботі. Тоді й саме обладнання не буде занадто швидко зношуватися.

Сепаратор стоків – обладнання, що працює в режимі великих навантажень. Особливо на великих підприємствах, де багато утворюється стічних мас. Тому важливо вибирати обладнання, зроблене якісно з якісних матеріалів. Таке напевно буде служити довго і не зажадає великих фінансових витрат на регулярні ремонти і налагодження.

Якісний у всіх відносинах сепаратор стоків зможе запропонувати Вам наше підприємство. Консультативну допомогу ми надаємо абсолютно безкоштовно.

Сепаратор стоків наш можна використовувати на тваринницьких фермах для переробки фекалій. Гній, як і стічні води, має складну структуру, містить багато твердих нерозчинних частинок в рідкій масі. Сепаратор допоможе відокремити одне від іншого – рідину від всього іншого.

Сепаратор стоків купуйте у нас!