Шнекові сепаратори для гною

Дізнатись детальну інформацію

Шнекові сепаратори для гноюШнекові сепаратори для гною дуже необхідні, особливо в тих місцях, де вирощують велику худобу у великих кількостях. Щоб ефективно і оперативно викачувати всі фекалії і рідкі відходи після корів і свиней, Вам потрібна проста, але і в той же час, складна установка, яка називається сепаратор. Ця установка є машиною, певним агрегатом, який висмоктує всі виділені відходи і перемішає їх в стічну яму або в спеціальний контейнер. Шнекові сепаратори для гною дуже зручні та ефективні, економічні в роботі, не вимагають очищення і миття, так як у них є система самоочищення.

«Біоресурс» - це фірма, яка забезпечує кожному тваринницькому підприємству нормальний процес викачування відходів. Тепер Вам не варто наймати додаткових працівників для вичищення свинарників або корівника. Шнекові сепаратори для гною самі впораються з такою непосильною роботою.

Залиште в минулому лопати і відра з гноєм, які потрібно використовувати кілька разів на день. Це дуже неприємна і невдячна робота, яка ніколи не закінчується. Тварини споживають їжу і вона виходить з них, і, таким чином, гній завжди потрібно буде чимось викачувати. Шнекові сепаратори для гною для того і створені, щоб Ви забули про докучливий запах випорожнень і постійний бруд під ногами. Якщо Ви хочете забезпечити нормальні умови і для доярок, і для худоби, швидше за привозьте шнекові сепаратори для гною, щоб усім, хто зайде на Вашу ферму, було приємно там перебувати.

«Біоресурс» приймає замовлення на шнекові сепаратори для гною, поїлки, засувки і на інший товар, який представлений на сторінках сайту.