Купити шнековий сепаратор

Дізнатись детальну інформацію

Купити шнековий сепараторУ справі переробки гнойових мас важливим етапом є розподілення твердих фракцій і рідини. У своєму цілісному вигляді гній мало чим корисний. А ось окремо тверду масу і рідкий гній можна використовувати в подальшому, при чому ефективно. Тверді частки, виділені з гною, далі перетворюють на компост. Рідку масу часто використовують для удобрення ґрунту при поливі рослинності. Щоб процес поділу гнойової маси на тверду частину і рідку був максимально швидким і ефективним, доведеться купити шнековий сепаратор. Буває таке обладнання стаціонарним і мобільним. Стаціонарне підійде, коли не потрібно міняти постійно його локацію. І навпаки, мобільний шнековий сепаратор купити розумніше буде, якщо агрегат планується транспортувати з одного місця в інше і експлуатувати по черзі на декількох об'єктах.

Якщо Ви плануєте працювати з гноєм, зокрема осушувати його, Ви завжди можете купити шнековий сепаратор у нас.

Дуже важливо, щоб будь-яка частина агрегату, яка стикається з гнойовими масами, була виготовлена ​​з матеріалів з високими показниками антикорозійної стійкості. Гній – субстанція досить агресивна. До того ж, спочатку в гнойовій масі є вода, через яку на металі може з'явитися іржа. Тому краще за все буде купити шнековий сепаратор, зроблений з нержавіючої сталі. Також чудово протистоїть іржавінню в складних умовах чавун. Прийнявши рішення купити шнековий сепаратор з чавуну і нержавіючої сталі, покупець не пошкодує про це.

За невисоку вартість в нашій фірмі можна купити шнековий сепаратор італійського виробництва, тобто такий, що відповідає європейським нормам якості.