Засувка шиберна

Дізнатись детальну інформацію

Засувка шибернаНа різних виробництвах і в комунальному господарстві для перекачування рідких і напіврідких мас використовуються системи трубопроводів, а в них різного роду засувки. Засувки потрібні для того, щоб можна було контролювати потік, і бувають найрізноманітнішими. Раніше використовувалися чавунні прилади. Зараз популярні латунні. Вони значно легше попередніх, а тому простіші в обігу і обслуговуванні. Латунна шиберна засувка може бути встановлена ​​фактично в будь-якій частині трубопроводу. Для неї не потрібно посилення конструкції. Засувка шиберна такого типу одночасно легка і ефективна. Крім того, латуні теж, як і чавуну, не страшна іржа. Це означає, що така конструкція буде довговічною, що важливо.

Засувка шиберна ручного типу являє собою конструкцію з заслінки і важеля. Заслінка приводиться в рух за допомогою натискання важеля. Для того, щоб перекрити потік і зупинити рух мас по трубі, потрібно лише одне зусилля, одне натискання важеля. Можна сміливо говорити, що такий вид засувок найбільш простий в користуванні. Один рух – і потік зупинений, ще один – і шлях знову відкритий.

Засувка шиберна, придбана в нашій фірмі, порадує оптимальним співвідношення ціни і якості.

Будь-який товар повинен бути оцінений відповідно до його характеристик, довговічності і так далі. Важливо, щоб за свої гроші покупець отримав гарний виріб, котрий вартує таких витрат. Коли потрібна шиберна засувка, багато споживачів звертаються до нас саме з причини оптимального співвідношення якості та вартості. В нашому прайсі Ви побачите максимально адекватні розцінки.

Бажаєте, щоб нова шиберна засувка порадувала своїми характеристиками? Тоді купуйте її у нас!