Шнековий прес сепаратор ціна Україна

Дізнатись детальну інформацію

Шнековий прес сепаратор ціна УкраїнаШнековий прес сепаратор (ціна Україна) представляє собою універсальне і незамінне, ефективне пристосування для здійснення розподілу виробничих відходів рідкого типу. Якщо у Вас велике поголів'я рогатої худоби, свиней, коней та інших тварин на фермі, Вам напевно варто придбати такий прес-сепаратор. Він дуже зручний у використанні, не споживає зайвої кількості електроенергії і води.

Компанія «Біоресурс» виробляє обладнання для ефективного догляду за великою худобою і утилізації продуктів їх життєдіяльності. Кожен господар ферми або сільгосппідприємства бажав би, щоб всі відходи і послід від тварин швидко утилізувалися і не заподіювали нікому незручностей. Купіть у нас шнековий прес сепаратор (ціна Україна), і Ви перестанете думати про такі питання.


Шнековий прес сепаратор (ціна Україна) - це єдине обладнання, яке може так ретельно віджимати вологу з відходів та виробничих стоків. У результаті, віджата шнеком маса виходить сухою і не слизькою, розсипчастою. Зайву вологу можна утилізувати, а гній використовувати в цілях добрива або подальшої переробки.
Багато фермерів вже по достоїнству оцінили здібності сепаратора. Його функції дуже зручні та практичні, в його роботі просто розібратися. Шнековий прес сепаратор (ціна Україна) має велику потужність і чималу продуктивність. Дане пристосування досить економічне в роботі, не вимагає додаткового догляду або очищення. Сепаратор має функцію самоочищення, що значно зекономить Ваші витрати на воду.
Шнековий прес сепаратор (ціна Україна) може працювати повністю в автоматичному режимі, він досить надійний в роботі і здатний працювати в будь-які погодні умови, навіть взимку.

Якщо Ви хочете придбати такого роду обладнання, то шнековий прес сепаратор (ціна Україна) стане для Вашого господарства справжнім помічником і позбавить Вас від більшої частини неприємної роботи з гнойовими масами і відходами.